More

    Sătmărenii o VOTEAZĂ pe TINCUȚA FERNEA la VOCEA ROMÂNIEI!

    Tincuta Fernea (1)

    Tânăra și talentata sătmăreancă Tincuța Fernea va evolua mâine, 1 Decembrie, în ediția de gală a emisiunii Vocea României, chiar de Ziua Națională a României.

    De data aceasta, Tincuța va evolua life interpretând o piesă aleasă de mentorul său, Tudor Chirilă. În această etapă evoluează câte patru concurenţi din fiecare echipă din care vor merge mai departe doar doi, unul ales de public şi unul ales de antrenor.

    Astfel, Tincuţa are nevoie de tot sprijinul sătmărenilor şi al iubitorilor de muzică. Sătmărenii sunt invitaţi ca în seara zilei de 1 Decembrie, chiar de Ziua Naţională a României, să urmărească evoluţia Tincuţei de la Vocea României şi să o voteze trimiţând un sms la un număr de telefon care va fi afişat, în momentul concursului, pe ecran. “De 1 Decembrie, ora 20.30, voi cânta în cadrul emisiunii Vocea României. Dragi sătmăreni, vă rog să urmăriţi concursul, să vă bucuraţi de muzică şi să-mi acordaţi votul dumneavoastră pentru a putea reprezenta în continuare judeţul nostru în cadrul acestui concurs”, spune Tincuţa Fernea într-un mesaj adresat tuturor sătmărenilor.

    Consiliul Judeţean Satu Mare a lansat o campanie de susţinere a tinerei sătmărence intitulată “Întreg judeţul Satu Mare o votăm pe Tincuţa Fernea. Fiecare vot contează”. Aşadar, sătmărenii pot da dovadă de unitate şi să o sprijine, cu un vot, pe Tincuţa Fernea.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE