More

    FURTURI pe BANDĂ rulantă în JUDEŢ. VEZI câţi HOŢI au PRINS poliţiştii în WEEK-END

    hoti1

    Hoţii s-au pus serios pe treabă în acest sfârşit de săptămână şi le-au dat mult de furcă poliţiştilor sătmăreni. Şase autori ai unor furturi din judeţ au fost prinşi, unul dintre aceştia fiind minor.

    Astfel, vineri, în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei Livada, au fost sesizaţi de către un bărbat din localitatea Medieşu Aurit despre faptul că i-ar fi fost furată bicicleta. Oamenii legii au demarat imediat activităţile de identificare a persoanei bănuită de comiterea faptei, reuşind la scurt timp identificarea acesteia. Este vorba despre Iosif V., de 19 ani, care ar fi furat bicicleta reclamantului dintr-un rastel situat în faţa unui local din Medieşu Aurit. Prejudiciul creat a fost de 150 lei, acesta fiind recuperat şi predat părţii păgubite.

    hoti2

    Tot vineri, poliţiştii din cadrul Secţiei Valea Vinului au identificat două persoane, bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt, în noaptea de 13/14 ianuarie, pe raza localităţii Ambud, judeţul Satu Mare. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un minor, în vârstă de 15 ani, şi un bărbat, în vârstă de 32 de ani, au pătruns în incinta unui magazin alimentar situat pe raza localităţii Ambud, prin spargerea geamului şi scoaterea din funcţiune a sistemului de alarmă, de unde ar fi furat bunuri în valoare de aproximativ 4.000 lei. Până în acest moment, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 55 %, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

    hoti3

    Poliţiştii din Ardud au identificat vineri, un bărbat în vârstă de 43 de ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 20.00, Josif K., ar fi furat din anexa unui imobil, situat pe raza localităţii Ardud, o bicicletă de culoare verde, cauzând un prejudiciu de aproximativ 300 lei. În situaţiile menţionate anterior au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

    De asemenea, vineri seara, în jurul orei 20.00, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui magazin situat pe bulevardul Henri Coandă din municipiul Satu Mare, despre faptul că ar fi surprins o persoană de sex masculin care ar fi sustras bunuri din incinta magazinului. La faţa locului s-a deplasat patrula formată din poliţişt şi jandarm, iar din verificările efectuate s-a stabilit că, Marius N., de 18 ani, ar fi furat din magazin, băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 70 lei.

    hoti4

    Sâmbătă dimineaţă, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că i s-ar fi furat telefonul mobil în timp ce se afla în incinta unei unităţi medicale din municipiul Satu Mare. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, Maria P. ar fi furat telefonul mobil, marca Samsung, care se afla sub o pernă. Prejudiciul cauzat fiind de 2000 lei, acesta a fost recuperat şi predat păgubitei. În aceste două cazuri, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE