More

    Transfer spectaculos reuşit de Nord Vest TV

    govor

    Odată încheiat mandatul de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, şi în urma unor negocieri îndelungate între Mircea Govor şi conducerea televiziunii, acesta a decis ca din această lună să se alăture echipei Nord Vest TV.

    Fostul preşedinte al PSD Satu Mare va modera în fiecare seară o emisiune pe teme politice la Nord Vest TV. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri de la ora 19 iar Mircea Govor îi va avea ca invitaţi în studio pe principalii actori ai scenei politice sătmărene şi nu numai.

    „Vreau să-mi pun în slujba televiziunii experienţa mea politică. Sunt foarte multe subiecte la care m-am gândit că trebuie expuse sătmărenilor şi dezbătute în direct. Sunt nerăbdător să intru în contact cu telespectatorii şi am convingerea că emisiunea se va bucura de succes la nivelul judeţului”, spune Mircea Govor.

    Acesta nu exclude ca pe viitor să realizeze şi o rubrică de analiză şi comentarii politice în cotidianul Gazeta de Nord-Vest.

    Din luna iulie, grila Nord Vest TV se îmbunătăţeşte iar seara va începe, în direct, la 18, cu „Ora Adevărului” şi va continua de la ora 19, cu emisiunea Politica Sătmăreană.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE