More

    Trei suspecți în cazul actriței Gabriela Dorgai

    dorgai

    Crima petrecută cu aproape doi ani în urmă, în municipiul Satu Mare, a cutremurat o țară întreagă. Gabriela Dorgai, în vârstă de 41 de ani, actriţă la Secţia română a Teatrului de Nord Satu Mare, a fost omorâtă şi, cel mai probabil, violată, în municipiul Satu Mare.

    Tragicul eveniment s-a petrecut în noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2014, atunci când unul sau mai mulţi autori au tras-o de pe dig, au dezbrăcat-o şi au omorât-o pe actriţă pe malul Someşului. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, a confirmat infracţiunea de omor. Cert este faptul că scopul infracţiunii a fost de la bun început cel de viol şi crimă, în condiţiile în care poşeta, în care se aflau bani şi alte bunuri, a rămas intactă.
    Organele de anchetă au intrat recent în posesia unor informaţii extrem de importante în cazul uciderii actriţei Gabriela Dorgai. Este vorba despre un individ, domiciliat în municipiul Satu Mare, care nu a fost până în prezent în cercul suspecţilor. Se pare că ar fi vorba despre un personaj absolut normal, cu loc de muncă stabil şi fără să iasă cu ceva în evidenţă. Aparent, tocmai din acest motiv poliţiştii şi procurorii nu au putut să îl depisteze folosind metodele clasice cu informatori. Acestuia i s-ar fi prelevat deja probe ADN, fiind trimise pentru verificare către Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici”. Mai mult, se pare că suspectul se află sub supraveghere continuă, urmând ca acesta să fie săltat în momentul în care confruntarea probelor ADN de la locul crimei şi cele ale suspectului vor da rezultatul scontat. Cercul suspecţilor este închis de alte două persoane, cărora li s-au prelevat probe ADN, fiind trimise tot către Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici”. De asemenea, şi aceştia se află sub supraveghere continuă şi strictă. Aceştia se pare că ar fi suspecţi mai vechi ai anchetatorilor. Totuşi, cea mai importantă pistă rămâne cea a noului suspect, toate indiciile deţinute în prezent fiind în favoarea anchetatorilor.
    Sursa: romaniatv.net

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE