More

    Satu Mare, capitala frumuseții în luna noiembrie

    beauty-days

    Cea de-a IV-a ediție a evenimentului ”Beauty Days”, desfășurat în municipiul Satu Mare, a fost o adevărată explozie de culori, extravaganță și creativitate. Odată cu sosirea lor, specialiștii, recunoscuți la nivel național și internațional, au transformat Sătmarul în capitala frumuseții moderne.

    Scopul principal al evenimentului a fost ridicarea nivelului de cunoștințe în domeniul estetic, pentru a facilita astfel întâlnirile între profesioniștii din Nord-Vestul țării și specialiștii cu notorietate internațională. Locul desfășurării evenimentului a fost exact pe placul celor veniți din alte județe, aceștia mărturisind că au fost primiți cu mare căldură.

    ”Locația(Casa Meşteşugarilor – n.r.) este foarte bună. De ce spun asta? Pentru că și meseriile noastre ar merita să meargă la rangul de meserie, și să le vedem ca niște meșteșugari. Suntem niște meșteșugari care, în fiecare zi, scoatem ce e mai frumos din femeie”, a spus hairstylistul Eduard Dăbîcan.

    În ceea ce privește evenimentul, acesta a fost unul reușit, reușind să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

    ”Evenimentul a fost super reușit, din punctul meu de vedere. Ne-am strâns o grămadă de oameni din domeniu, ne-am împărtășit informații și viziune despre trenduri, mai mult de atât, începem să creăm o comunitate, o familie. Cred că orice comunitate poate să fie mult mai puternică decât oricare dintre noi în parte. Fie că suntem traineri, lucrăm pentru un anumit brand, toți împreună suntem o familie și, cu siguranță, ne putem ajuta”, a mai adăugat Eduard Dăbîcan.

    Sătmărenii trebuie să fie mai uniți pentru a-și putea face cunoscute și dezvolta talentele, sunt de părere specialiștii veniți la noi în județ.

    ”Cred că e într-o direcție bună. Mai are mult de lucru, sunt foarte mulți oameni buni și talentați, dar din păcate, lucrează fiecare singur. Cred că ar merita să se strângă, și, cu siguranță, ar putea să facă niște lucruri minunate pentru meserie, în primul rând, și pentru cliente. Lucrurile merg într-o direcție bună”, a încheiat Dăbîcan.

    Organizatorii își doresc ca anual, în fiecare lună noiembrie, Satu Mare să devină centru de seminarii, unde se prezintă produse și tehnici noi, se lansează colecții și se prezintă tendințele anului următor în domeniile: coafură, frizerie, machiaj, cosmetică, manichiură, pedichiură. Astfel toți cei care doresc să evolueze pe plan profesional au ocazia de a se informa din mai multe surse într-un singur loc.

    Organizatori ai evenimentului au fost Primăria municipiului Satu Mare în colaborare cu Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” și Salon Expressive.
    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE