More

    Naţionalele de lupte, sub Cetatea Ardudului

    lupte-ardud-05

    Rezultatele excepţionale obţinute în ultimii ani de CS Cetate Heracle Ardud au făcut ca , firesc, şi respectul federalilor să fie unul deosebit pentru luptele din Sătmar.

    Iar eforturile depuse în ultima perioadă la Ardud, competiţia internaţională organizată an de an sub Cetate i-au obligat oarecum pe cei de la Federaţia Română de Lupte să accepte organizarea Naţionalelor de cadeţi chiar în oraşul sătmărean.

    La Ardud se vor afla în week-end peste 200 de luptători , cei mai buni din ţară la cadeţi. Iar bătălia pentru medalii se va da în sala de sport din localitate.

    „Se anunţă un turneu foarte puternic. Vom avea oaspeţi din toată ţara, toate centrele importante vin la Naţionale aşa că sperăm să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. Vrem şi cred că vom putea să obţinem şi noi câteva medalii, nu dau nume ca să nu punem presiune pe băieţi. Dar ne-am pregătit foarte bine şi suntem încrezători” a transmis antrenorul Tudor Barbul.

    ardud

    Competiţia începe practic vineri seara când va avea loc primul cântar oficial. După care sâmbătă şi duminică vom avea meciuri pe cele două suprafeţe de luptă amenajate în sala de sport a Liceului Tehnologic din oraşul Ardud. De la CS Satu Mare – Cetate Heracle Ardud vom avea peste 10 sportivi antrenaţi de Tudor Barbul, Feri Szabo, Ludovic Lieb, Claudiu Blaga şi Norocel Barbur.

    Campionatul Naţional de lupte la cadeţi este organizat de Federaţia Română de Lupte, Consiliul Judeţean Satu Mare, Primăria Ardud, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare şi CS Satu Mare – Cetate Heracle Ardud.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE