More

    Telescaunul este funcţional la Luna Şes

    luna ses

    Locul de poveste, care aşteaptă de ani de zile să fie inaugurat, este cu pregătirile pe ultima sută de metri. Ieri au avut loc probele tehnice la telescaunul de pe pârtia de schi, din Luna Şes. Primarul Aurelia Fedorca, împreună cu o echipă de la primăriei şi echipa celor care se ocupă de lucrările de pe pârtie au luat parte la primele probe ale telescaunului.

    „Astazi am mai facut un pas in a putea finaliza aceasta investitie, la Luna Şes, in ceea ce priveste finalizarea montarii telescaunului pentru partia de schi. Astazi au fost prezenti atat producatorul echipamentelor, cat si antreprenorul general, care au facut probele tehnice la functionarea telescaunului si, sigur, impreuna cu ei am putut vedea si noi pe viu cum functioneaza telescaunul. Este doar una dintre etapele premergatoare, urmeaza multe faze si avize pana o sa reusim sa spunem ca acest telescaun functioneaza la parametrii legali si normali. Este o etapa pe care astazi am parcurs-o. Se lucreaza intens la montarea instalatiilor de zapada artificiala, de asemenea, la baza partiei se lucreaza intens la cladirile administrative”, a spus primarul Aurelia Fedorca.

    Curajoasă, după cum ne-a obişnuit, Aurelia Fedorca a fost prima care a dorit să urce la probele tehnice ale telescaunului. Aceasta a mărturisit că priveliştea din vârful dealului este una cu totul deosebită şi speră ca, în curând, toţi oamenii să se bucure de acele locuri minunate din judeţul nostru.

    „Sper cu tot dragul ca la toamna partia sa fie functionala si acest telescaun care astazi isi face probele tehnice sa fie folosit pe intreaga perioada a anului si sper sa fie un punct de atractie pentru toti cei care vor sa vada o panorama absolut mirifica, de unde se poate vedea tot judetul Satu Mare pana in Ungaria, Ucraina si tot Maramuresul”, a spus primarul Aurelia Fedorca.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE