More

    Denis Murgu, promovarea cadou de… majorat

    denis

    An perfect pentru tânărul baschetbalist sătmărean Denis Murgu. La cei 18 ani pe care îi împlineşte azi, acesta a reuşit o performanţă deosebită cu formaţia sa, Olimpic Baia Mare, iar de la toamnă va fi singurul sătmărean ce va evolua în Liga Naţională de baschet masculin.

    Denis Murgu ne-a vorbit despre experienţa lui la Baia Mare şi mai ales despre perspectivele ce i se deschid odată cu promovarea în Liga Naţională.
    “Am plecat la 12 ani din Satu Mare şi vreau să le mulţumesc celor de la LPS şi domnului antrenor Ovidiu Oros cu care am început baschetul. Din păcate acum la Satu Mare foştii mei colegi de generaţie mai joacă baschet doar la nivel de amatori. Mi-aş fi dorit să rămân acasă şi să joc aici dar la masculin nu s-au văzut perspective, aşa că familia a decis să mă mut la Baia Mare. Unde de la an la an am crescut în joc şi acum iată că sunt mândru de performanţa obţinută” ne-a spus Denis Murgu. Acesta recunoaşte că nu se aşteptau la începutul sezonului să promoveze în Ligă.
    „Am avut ca obiectiv intrarea în Final Four. Au fost meciuri dificile iar marea noastră satisfacţie a fost că de la meci la meci sala a fost tot mai plină. La ultimele jocuri a fost nevoie de suplimentarea locurilor… Sincer Timba era favorită la promovare dar noi am reuşit un turneu final excelent la Ploieşti şi forţa grupului a făcut diferenţa. Mă bucur că la nici 18 ani antrenorii mi au dat încredere şi am prins 8-10 minute pe meci. A contat enorm pentru mine. Acum de abia aştept duelurile din Liga Naţională, deşi sunt conştient că acolo îmi va fi greu să joc mult” a mai spus Denis Murgu. În privinţa perspectivelor…”deocamdată mă bucur de majorat, vreau să-mi iau permisul de conducere şi apoi să termin cu bine Colegiul Economic din Baia Mare şi să-mi iau Bacalaureatul la anul. Aş vrea să încerc să intru la Academia de Poliţie şi dacă se poate să continui la nivel bun cariera baschetbalistică.” A încheiat Denis Murgu.
    Îi transmitem cu drag un LA MULŢI ANI, cu sănătate şi împliniri.Şi să ne bucurăm şi noi de la toamnă că la 60 km de Satu Mare vom avea şi noi un reprezentant în Liga Naţională de baschet masculin…O ligă ce de la an la an e tot mai atractivă, cu săli pline, atmosferă deosebită şi baschet de calitate!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE