More

    Sătmarul, cuprins de febra EURO 2016

    satu-mare

    Meciurile de fotbal din cadrul EURO 2016 se văd pe mai multe ecrane gigant, în București și alte orașe ale țării, pe toată durata competiției continentale.

    Timp de o lună de zile, până pe 10 iulie 2016, Administrația locală a Sectorului 1 București a amplasat pe platoul din fața Teatrului de Vara din Parcul Bazilescu un ecran gigant pe care iubitorii fotbalului din Capitală pot vedea, în mod gratuit, partidele de la EURO 2016.

    Pe de altă parte, două ecrane cu dimensiunile de 16 x 9 metri și 9 x 6 metri, se află la Therme București, unde programul este extins până la ora 1,00 am în fiecare zi.

    La fel se întâmplă și în multe locuri din țară. Iubitorii fotbalului vor putea viziona, în direct, toate meciurile din Campionatul European de Fotbal, pe un ecran gigant, instalat în Piața 25 Octombrie din Satu Mare.

    De remarcat că vineri seara la meciul Franța-România atmosfera din Centrul Nou a fost una deosebită. Peste 1500 de sătmăreni s-au bucurat de sărbătoarea fotbalului de la Euro și într-un mod civilizat și-au încurajat …de la distanță favoriții. Organizatorii au acordat premii și anunță alte surprize pentru celelalte jocuri ale Naționalei.

    La rândul lor, clujenii amatori de fotbal și de distracție sunt așteptați pe Cluj Arena, acolo unde pot vedea toate meciurile Campionatului European din Franța.

    În plus, proprietarii de terase au amenajat spații speciale cu televizoare de mari dimensiuni, unde se transmit meciurile EURO 2016. Iar Sătmarul pare a fi intrat în lumea bună și civilizată a FANZONE-urilor!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE