More

    Funeraliile lui Bud Spencer: Fanii și-au luat adio de la eroul lor

    funerari-Bud-Spencer

    Funeraliile actorului Bud Spencer s-au desfășurat joi la o biserică din Roma în prezența partenerului său de ecran, Terence Hill, și a sute de fani reuniți pentru a-i aduce un ultim omagiu “superman-ului italian”, relatează EFE.

    Sicriul lui Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer, care a murit luni la 86 de ani, a fost adus în ropot de aplauze și în acordurile muzicii filmelor sale interpretate de o orchestră. Terence Hill, prietenul și colegul său de platou alături de care a jucat în numeroase filme, a intrat în biserică printre primii pentru a evita mulțimea. După ceremonia religioasă, actorul a ținut un scurt discurs în memoria prietenului său dispărut.

    “Sunt sigur că îl voi reîntâlni, va veni să mă vadă cu șaua pe umeri și îmi va spune: ‘Știi ceva, noi doi nu ne-am certat niciodată’”, a spus veteranul actor emoționat. Înainte de ceremonie, fanii au desfășurat o pancartă în fața bisericii pe care au scris: “Acum și îngerii mănâncă fasole. Salve Bud” .

    Miercuri în ‘Sala della Protomoteca’ din Campidoglio unde a fost instalată o capelă, sute de persoane au venit să se reculeagă în fața sicriului îndrăgitului actor. Bud Spencer este cunoscut pentru rolurile sale din așa-numitele ‘spaghetti westerns’, mai ales în versiunea lor comică în care a jucat alături de Terence Hill (Mario Girotti).

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE