More

    Elevul de 10 al judeţului!

    elevul-de-10-al-judetului

    În județul Satu Mare un singurul elev a obținut nota perfectă la examenul național de evaluare.

    Este vorba despre eleva Ioana Roman, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”. Tânăra a excelat la toate materiile, devenind un simbol al generației sale! Ioana Roman este fiica fostului inspector general al Inspectoratului Școlar Județean, Mariana Roman, iar tatăl Ioanei este fostul consilier local în municipiul Satu Mare, Radu Adrian Roman.

    Totodată, alți cinci elevi au fost aproape de reușita Ioanei, obținând note între 9,90 și 9,99. Interesant este faptul că din cei cinci, trei sunt tot elevi ai Colegiului Național Mihai Eminescu.

    S-au obţinut 20 de note de 10 la matematică şi zece note de 10 la Limba Română.

    Situația nu este nici pe departe roz la nivelul județului Satu Mare, în condițiile în care 1.628 de elevi au obținut nota minimă 5 la evaluarea națională din cei 2430 care s-au prezentat la examen!

    Cele mai slabe rezultate au fost obținute de către patru elevi ai Școlii Gimnaziale Săuca, care s-au ales, din păcate, cu media 1. Adică, doar punctul din oficiu!

    În perioada 8-12 iulie se vor depune fişele de înscriere la liceu, urmând ca pe 19 iulie să se facă repartizarea computerizată şi pe 20 iulie să se afişeze rezultatele, potrivit calendarului Ministerului Educaţiei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE