More

    Alice, cea frumoasă și… rea!

    13563228_1213523368681179_770147951_n

    De șapte ani sătmăreanca Alice Ardelean impresionează prin ambiție, dăruire și forță în lumea artelor marțiale.

    Simpatica brunetă se transformă efectiv în momentul în care urcă în ring și, după propriile declarații, se transformă din…miss într-o adevărată fiară.

    Alice a avut un început de an excelent și se laudă cu victorii pe linie în circuitele de kick box. Iar la MMA nu refuză nicio luptă chiar dacă recunoaște că mai trebuie să își perfecționeze lupta la sol…

    Alice a venit într-o mică vacanță, acasă, la Satu Mare, și împreună cu managerul și prietenul ei, Harry Pelger, încearcă să se relaxeze după turul de forță avut.

    ”Am avut o gală de MMA la Seul și apoi una de kick box la Basel în Elveția. Aveam nevoie de un mic repaos. Mă simt excelent din punct de vedere fizic. Mă pregătesc în Germania alături de băieți, cu un campion mondial și aștept cu nerăbdare următoarea provocare!” ne-a spus simpatica luptătoare.

    13563686_1213522395347943_2047693276_n

    Povestea ei e una extrem de interesantă… Nu a avut contact cu sportul de performanță. A practicat de plăcere baschet dar fiind o fire mai băiețoasă a ales luptele…i-a avut alături pe Vasile Demian, pe Gergely Attila. S-a antrenat și cu Szucs Barnabas ori Anghel Cordoș, a făcut judo la Vasile Fușle sau box cu Florin Mulcuțan…”Nu m-am dat la o parte de la niciun sport de contact”, a recunoscut Alice a cărei ascensiune a început la Sibiu.

    ”Îmi aduc aminte de prima bătaie… La Sibiu lupta a fost filmată și apoi difuzată pe internet…A făcut sute de mii de vizualizări căci a fost ceva spectaculos…Și așa încet am fost invitată la gale și am luat totul în serios” a mărturisit Alice Ardelean. Aceasta a fost completată de managerul ei, Harry Pelger.

    ” Are mare potențial…În Germania e foarte apreciată iar acum deja ne-am făcut cunoscuți în Asia…Urmează pasul cel mare spre USA” a spus Pelger , un neamț originar din Sibiu.

    Alice așteaptă cu interes să se organizeze o gală și la Satu Mare căci își dorește să revină în ring acasă…Iar pe viitor , după ce va abandona activitatea profesionistă…Alice n-ar spune NU unei implicări în politică. Pentru simplul motiv că e convinsă că tinerii de acțiune trebuie să se implice mai mult în România și să încerce să schimbe lucrurile.

    Un interviu cu Alice Ardelean, luni seara de la ora 20,45 la Săptămâna sportivă de la NORD VEST TV.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE