More

    Și băieții plâng…

    bufon-bun

    Câteodată. E refrenul celor de la Holograf ce mi-a venit în minte imediat după finalul sfertului nebun de finală dintre Italia și Germania.

    Pe deoparte nemții fericiți, în vreme ce italienii erau prăbușiți, în lacrimi.N-aveai cum să nu rămâi impresionat cum un munte de om, un adevărat căpitan , Gigi Buffon a izbucnit în lacrimi și a plâns ca un copil…Era frustrat..Și pe bună dreptate…Și-a strâns locotenenții în jurul lui, a făcut un turneu final perfect ( cu Irlanda n-a jucat) , cu Germania la 1-0 a avut o intervenție miraculoasă apoi la penalty-uri a fost acolo…Și totuși n-a fost îndeajuns ca să califice Italia!

    Sincer, sunt vreo zece imagini pe care le-aș pune pe toate pe această coloană cu un singur cuvânt…RESPECT! O să mă rezum la una singură din lipsă de spațiu… Cred că , deși suntem abia în iulie, Buffon ar merita un Balon mare de AUR! Nu Messi, Nu Ronaldo… Nici măcar Bale !

    Legat de nemți …meritau parcă să câştige în timpul regulamentar. Au fost mai buni. Și la cum arată , numai o nouă gafă marca Boateng îi mai poate priva de trofeu!

    Pe partea cealaltă de tablou e semifinala Portugalia-Țara Galilor… Galezii au salvat onoarea Albionului…Onoarea Coroanei…Așa cum s-a întâmplat și după BREXIT parcă simpaticii galezi refuză să iasă din EUROpa… Vă mai aduceți aminte că în preliminariile Mondialului din 94 Hagi & co le-au dat cinci boabe încă din prima repriză? S-a terminat România-Țara Galilor 5-1 iar noi făceam mișto…cică Țara Golurilor…Acum cred că ne iau ei în balon…Și la galezi juca atunci celebrul Jan Rush. A și la retur a fost bara lui Bodin. De la acel penalty ratat de ei s-a născut Generația noastră de aur…

    Acum pe noi ne bat albanezii iar ei sunt favoriți să joace finala Europeanului. Culmea, cu un vârf de atac proaspăt …șomer, Robson-Kanu!

    Mai avem trei meciuri la acest European…Hai să ne mai bucurăm nițel de FANZONE-ul nostru din centru…Și sâmbătă seara atmosfera a fost deosebită…Cu peste 1000 de oameni oftând pe rând la penalty-ri.Ba pentru Italia, ba pentru Germania. Până la urmă s-au bucurat mai mulți pe platou…Căci am avut impresia că la noi GERMANIA a avut sâmbătă seara mai mulți fani!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE