More

    Garanti Credite de Consum, la dispoziția sătmărenilor

    inaugurare

    Garanti Credite de Consum a avut ieri deschiderea noii locații din municipiul Satu Mare. Elegantă, rafinată și calitativă, așa poate fi descrisă inaugurarea locației în care își va desfășura activitatea echipa Garanti Credite de Consum.

    Garanti Credite de Consum completează gama de produse și servicii a Grupului cu o ofertă adaptată specificului fiecărui partener în parte:

    -Credite de nevoie personale

    -Credite în magazine

    Asigurări atașate creditului: un plan de protecție a veniturilot și/sau garanție extinsă pentru produsul cumpărat

    ”Am luat decizia să ne mutăm cu întreaga operațiune într-un sediu nou, în care să putem să lucrăm separat de colegii de la Garanti Bank. Începem un nou start, funcționăm cu 7 consilieri de credite, un coordonator, care se ocupă atât de punctul din Satu Mare, cât și de cel din Baia Mare. Sperăm, de asemenea, cât de curând, să deschidem încă un punct în Sighetu Marmației. Totodată, în următoarea perioadă suntem convinși că vom avea o creștere de 15-20%, datorită locației, dar și a echipei care este foarte bine pregătită să conducă totul spre succes”, a declarat Eugen Kiss, directorul Garanti Credite de Consum.

    Garanti Credite de Consum este brandul sub care din anul 2011 funcționează compania Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar-bancar Garanti. Grupul Garanti cuprinde:
    -Garanti Bank
    -Garanti Credite de Consum
    -Garanti Leasing
    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE