More

    După Slovacia, cantonament la Muntele Mic

    lupte

    Vară extrem de încărcată pentru luptătorii de la CS Cetate Heracle Ardud.
    Sâmbătă lotul pregătit de Tudor Barbul, Norocel Barbul şi Claudiu Blaga a participat la un puternic turneu internaţional în Slovacia. Iar de azi luptătorii sătmăreni vor merge în cantonament la Muntele Mic în Caransebeş.
    „Nu vom avea vacanţă. Suntem într-o continuă pregătire deoarece sportivii noştri sunt implicaţi în multe competiţii în acest an. Urmează Campionatul Europena de cadeţi de la Stockholm de pe 26 iulie la care sperăm să ne prezentăm onorabil” spune antrenorul Tudor Barbul.
    În Slovacia, la Gabcikovo, sătmărenii au cucerit trei medalii. Un argint prin Manuel Oros la 60 kg şi două medalii de bronz prin Pek Peter la 69 kg şi Adrian Gângu la 47kg. Alţi doi sportivi au încheiat pe cinci, Gheorghe Dângă şi Andrei Barbul. A fost un turneu puternic cu sportivi din 14 ţări la start.
    De asemenea echipa de seniori a participat în week-end la etapa de Campionat Naţional. Cu Berei, Blaga, Bulgăr şi Şoreanu în lot, echipa a terminat etapa pe doi. Iar Lenard Berei a obţinut o victorie importantă în faţa campionului naţional de seniori la categoria 120 kg, Tiberiu Barbazan.
    „E un succes de moral pentru Berei care e încă la nivel de juniori. Pentru noi urmează o perioadă cu un cantonament la baza de la Muntele Mic din Caransebeş. Se va sta acolo aproape toată luna iulie” a mai spus Barbul.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE