More

    Proiectul noului stadion Olimpia a căzut

    olimpia

    Primarul municipiului Satu Mare a declarat că a avut o serie de discuţii cu oficiali guvernamentali la Bucureşti, dar şi la Compania Naţională de Investiţii (CNI). Forurile de la Bucureşti au informat primăria că Satu Mare poate să uite de o finanţare pentru construirea noului Stadion Olimpia.

    În schimb o veste bună primim de la conducerea Companiei Naţionale de Investiţii şi anume că cel mai fezabil proiect ar fi construirea unei săli polivalente, cu o capacitate de 3.000 de locuri.Stadionul Olimpia a căzut. Nu are şanse nici în următorii ani.

    Dar vestea bună este că dacă se identifică teren atunci Satu Mare va putea beneficia de sprijinul Companiei Naţionale de Investiţii pentru construirea unei săli polivalente de 3.000 de locuri.

    Pe cale de consecință, reprezentanții administrației locale, dar și iubitorii sportului, trăiesc cu speranța unui viitor anunț.

    Reamintim că proiectul stadionului Olimpia prevede 13.875 de locuri, din care 475 VIP, un hotel de 39 de locuri, săli de sport, spații comerciale.

    Valoarea estimată a proiectului este de 15 milioane de euro.

    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE