More

    Noua atracţie din Grădina Romei…

    bursa

    Mai degrabă am zice… “mare-i Grădina Romei şi multe poţi vedea în ea!” E drept că de mult n-am mai fost cu…bursa prin celebrul parc. Trebuie să fii lovit rău de ghinioane să-ţi doreşti o relaxare pe aleile parcului. Şi eventual să te picure norocul de la vreo cioară pentru un viitor liniştit…Ştiam noi că măcar duminica printre jerpelitele deja locuri de joacă mai venea un nenea cu îngheţată şi un întreprinzător cu maşinuţe cu baterii la 5 lei plimbarea de 5 minute.

    Ei bine, pentru vara asta pare-se că avem o nouă atracţie în zonă. Cel puţin aşa au apărut nişte imagini în spaţiul virtual. O ditamai Dacia Duster care bate şi străbate aleile …Nu ştim cu cât şi mai ales dacă se închiriază dar parcă ne-am da şi noi o tură. Dacă tot nu avem trenuleţ măcar să ne dăm cu Dusteru’ Poliţiei Locale…

    Iată şi postarea de pe net cu mulţumiri cetăţeanului vigilent:

    ”Printre arbori falnici și diverși, alei pe unde se plimbă agale perechi de îndrăgostiți (vara mai ales ), terenuri de joacă pentru copii și bănci pe care pensionarii reînvie trecutul cu poveștile lor… o atmosferă multicoloră, ca de poveste. De asemenea, pe alei puteți să-l întâlniţi pe unul dintre cei mai șmecheri polițiști din Poliția Locală Satu Mare , “la picior” cu Dusterul … evident”.

    No comment!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE