More

    DRÄXLMAIER Satu Mare la Summer Corporate Games 2016

    echipa-de-fotbal-DRM

    Sportul este un mod de viață în compania DRÄXLMAIER Satu Mare. Iar ultima ediție a Jocurilor ”Summer Corporate Games”, care a avut loc la București, demonstrează din plin acest lucru. Echipa de 32 de sportivi prezentă la eveniment a avut reprezentanți înscriși la nu mai puțin de 10 probe sportive: fotbal în 11, ciclism, alergare, tenis de masă, bowling, biliard, înot, karting, șah și tir. Iar performanțele obținute i-au adus în topul clasamentului.

    Spiritul de echipă, energia și colegialitatea, au fost la cote înalte, în timp ce medaliile câștigate au constituit un bonus binemeritat.

    Echipa DRÄXLMAIER Satu Mare a obținut 6 medalii și un trofeu – cei mai buni jucători de fotbal în 11.
    Dacă participanții la fotbal au cucerit aurul, cei de la TIR sportiv, bowling în proba dublu feminin și biliard în proba dublu masculin au adus la Satu Mare medalii de argint și bronz la biliard proba individuală masculin și bowling proba individuală feminin.

    DRM-Bucuresti-01

    La fiecare competiție, atmosfera a fost antrenantă, iar concurenții au dat dovadă de implicare, energie și, nu în ultimul rând, fairplay. “Putem defini concursul în câteva cuvinte: organizare, calitate și respect pentru adversar”, a sintetizat Andrei Estinca, antrenorul echipei de fotbal.

    Atleții care au participat pentru prima dată la aceste jocuri s-au întors acasă cu amintiri și experiențe de neuitat. Și cu dorința de a-și îmbunătăți performanțele în continuare. ”Am tras prima dată cu pistolul, eu am experiență la tragere cu arme tip <soft air>. Nu a fost deloc ușor, dar am reușit să mă concentrez și am ajuns vice-campion”, a mărturisit concurentul sătmărean la TIR sportiv, Ludroczki Bertalan.

    ”Ținând cont de faptul că a fost prima participare a noastră la Corporate Games, suntem foarte fericite de rezultatele pe care le-am avut. A fost super ca am luat parte la Festivitatea de Premiere, acolo ne-am bucurat împreună cu colegii de toate rezultatele. Ne-am simțit foarte bine și sperăm să mai participăm și în viitor”, spune Helga Toma și Csilla Orha de la DRÄXLMAIER Satu Mare. În cadrul festivității de premiere au fost aclamați cei mai buni sportivi, în prezența tuturor participanților. Ei au primit medaliile de la organizatori și aplauzele tuturor competitorilor, fie că era vorba despre coechipieri sau foști adversari – cu toții s-au bucurat de victorie și au sărbătorit efortul pe care l-au depus împreună în cadrul probelor de concurs.

    Ediția a XV-a Corporate Games a inclus peste 2000 de participanți, care s-au întrecut în 49 de competiții sportive.

    premiere

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE