More

    Anca Trip şi Vasile Pop, primele achiziţii

    dddd

    Lucrurile se mișcă ceva mai greu la Olimpia Satu Mare. Aflat într-o perioadă de tranziție, clubul fanion așteaptă să-și afle noii conducători. În această săptămână ar urma ca președintele Dan Băbuț să fie înlocuit de AGA iar noua conducere executivă să-și intre efectiv în atribuții.

    Echipa însă nu are timp să aștepte toate aceste mișcări administrative și fiecare zi ce trece fără vreo decizie luată e o zi pierdută…

    Cu un Catrinel Raț recent numit în Consiliul de Administrație și cu Pataki Zoltan , probabil viitor președinte executiv, s-a trecut la negocierea sau renegocierea unor contracte…

    Astfel, Anca Trip de la UTA Arad și Vasile Pop de la FCM Baia Mare sunt primele certitudini. Gelu Velici, atacantul care a semnat în iarnă cu Olimpia dar care ar fi vrut la ASA Târgu Mureș, va veni mâine la Satu Mare pentru a-și respecta înțelegerea. Se mai poartă negocieri cu Mărkuș, atacant ce e legat mai nou și sentimental de Satu Mare dar care cere cam mult pentru liga a 2-a. Și Carlo Erdei ar putea ajunge ca împrumut de la Pandurii la Olimpia. Mijlocașul sătmărean evoluase în primăvară la U Cluj Napoca tot împrumutat de panduri.

    În schimb, Olimpia se desparte de Băican, Tătaru, Takacs, Ianc Bîgiu, Sălăgeanu. Iar situația lui Brata e mai delicată…Mijlocașul e la final de contract dar e și accidentat la genunchi…Și Buhăescu ar vrea să plece chiar dacă mai are contract. Fostul vasluian e dorit de Juventus București.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE