More

    Capcanele din groapă

    13644131_1217296541637195_676180939_n

    Cum în Grădina Romei nu mai e prea distractiv să-şi ducă piticii la joacă din motivele deja cunoscute, ciori, excremente, praf ş.a.m.d., părinţii s-au reorientat şi, de e vreme bună, la vreme de seară sună adunarea în groapa din centru.

    Biciclete, role, minifotbal, cărucioare, veselie… Cam asta e atmosfera! Din păcate însă de la o vreme încoace bătrânul lemn de tek a început să cedeze iar găurile sunt tot mai numeroase şi mai mari de la o zi la alta…

    Nu mult a lipsit ca miercuri seara un puşti de vreo 12 ani să îşi rupă piciorul după ce, din prea mult elan fotbalistic, s-a împiedicat într-un minişanţ… Mai în glumă, mai în serios, unii părinţi au cerut ca în zonă să fie amplasat şi un punct de prim ajutor. Ori, pe viitor, ca o sugestie, n-ar strica dacă sătmărenii ar veni la plimbare cu trusa cu cruce roşie la purtător.

    Trebuie să recunoaştem că au fost unii sătmăreni mai întreprinzători care au pus mâna pe ciocan, cuie şi şuruburi şi au montat ei bucăţi de lemn (lăcuit) în locul găurilor din tek!

    Dacă tot e vacanţă, parcă n-ar strica să le oferim ceva soluţii adevărate de distracţie copiilor noştri. În oraş şi chiar în aer liber! Nişte locuri de joacă demne de 2016!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE