More

    Terenuri de sport construite și ținute închise

    teren-de-sport

    Fosta conducere a Primăriei Satu Mare a reușit să construiască mai multe terenuri de sport cu suprafață sintetică. Doar că, din păcate, acestea sunt ținute închise. Motivul?! Nu există cine să le supravegheze și să le întrețină. De ce?! Pentru că bravii consilieri locali au respins – în prima parte a acestui an – în mai multe rânduri organigrama Primăriei Satu Mare și astfel nu s-a putut angaja personal.

    Fostul primar Dorel Coica a încercat să angajeze personal pentru deschiderea acestor terenuri de sport, dar problema a fost politizată în Consiliul Local şi s-a blocat sistematic un proiect care avea drept scop angajarea de personal. ”Nu putem pune lacăt pe toate. Și atunci trebuie păzite și întreținute. Avem 16 locuri de joacă, am avea nevoie de cel puțin 32 de persoane pentru a păzi aceste locuri. Acestea trebuie păzite și ziua, și noaptea”, a declarat în luna mai fostul primar Dorel Coica. În acest moment, pentru a ajunge pe ele, copiii sunt nevoiți să intre prin efracție.

    În încercarea de a obține un punct de vedere, redactorii GNV au sunat la Cabinetul Primarului. A răspuns o doamnă care a declarat scurt, dar amabil: ”Primarul este în delegație!”. Întrebată cu cine putem vorbi, doamna a spus: ”Din păcate, încă suntem în organizare”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE