More

    Trei primării din judeţul Satu Mare nu au încă viceprimari

    viceprimari-Satu-Mare

    În luna iunie au avut loc ședințele de constituire ale celor 65 de consilii locale la nivelul județului Satu Mare și a Consiliului Județean Satu Mare.

    Convocarea în ședința de constituire s-a făcut prin ordinul Prefectului județului Satu Mare, emis pentru fiecare consiliu local în parte, respectiv pentru Consiliul Județean.

    60 consilii locale și Consiliul Județean Satu Mare s-au constituit în prima ședință de convocare. La a doua convocare s-au constituit Consiliile Locale din UAT-urile Călineşti-Oaş, Gherţa Mică, Socond, Căuaş. La a treia convocare s-a constituit Consiliul Local din UAT Cămârzana.

    La ședințele de constituire s-au validat mandatele aleșilor locali, s-au declarat legal constituite consiliile locale, s-au completat comisiile de specialitate ale consiliilor locale.

    Ulterior, în următoarele ședințe de consiliu local au fost aleși viceprimarii unităților administrativ-teritoriale din județ. Până în acest moment nu s-a reușit alegerea viceprimarilor în următoarele comune : Păuleşti, Racşa, Viile Satu Mare.

    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE