More

    Sătmăreanul Alex Negrea, gol spectaculos pentru Augsburg

    negrea1

    Gol spectaculos reuşit de tânărul internaţional sătmărean Alex Negrea, într-o partidă amicală disputată luni între echipele U19 ale cluburilor FC Augsburg – Liverpool, scor 3-1. În vârstă de 17 ani, Negrea evoluează în flancul stâng, ca fundaş sau mijlocaş, şi e considerat unul dintre cei mai promiţători juniori ai clubului din Bundesliga.

    Component al echipei naţionale U18 a României, Alex Negrea e originar din Satu Mare, dar a plecat în Germania alături de părinţii săi în 2010.

    Alex Negrea e un jucător de bandă stânga, poate evolua atât fundaş cât şi mijlocaş şi a ajuns în Naţionala României după ce oficialii de la FRF l-au chemat la teste la Bittburg.
    Alex a ajuns împreună cu părinţii săi în Germania în 2010. A apucat să se iniţieze în fotbal la Satu Mare, alături de Dacian Nastai.

    În 2010 a mers la Augsburg la o selecţie . „A fost o acţiune a lor. Talent Tag iar din 60 de copii urmau să fie reţinuţi doar trei care să rămână în club. După mai multe teste şi probe doar Alex a rămas în atenţia clubului din acei copii. Am progresat şi anul acesta cu el în echipă Augsburg a câştigat Bundesliga la juniori U 17.

    “Sper ca prin evoluțiile mele să rămân în atenția celor de la FRF. Sunt convins că dacă voi munci și voi fi serios la antrenamente voi avea șansa de a face cât mai curând pasul spre echipe de seniori de la Augsburg. Ăsta e visul meu !” ne-a spus tânărul fotbalist sătmărean.

    Alex Negrea joacă în Bundesliga și a început deja de două săptămâni pregătirile. Noul sezon la U 19 va începe în Germania pe 13 august.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE