More

    Noua conducere PNL Satu Mare, fără ţeluri pentru sătmăreni

    pnl

    Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Rus, a fost ales, în urmă cu două zile, preşedintele unic interimar al PNL Satu Mare. Acesta a susţinut ieri prima conferinţă de presă în calitate de preşedinte al PNL.

    Nu ştim dacă emoţiile se fac vinovate, însă Ioan Rus a avut, în mare parte, nevoie de ajutorul deputatului Romeo Nicoară şi al viceprimarului Adrian Albu pentru a-şi termina ideile începute sau pentru a răspunde la întrebările care i-au fost adresate.

    Totodată, din agenda noului preşedinte lipsesc ţelurile concrete pentru Sătmar, acesta fiind interesat mai mult de scorul pe care urmează să-l obţină în toamnă.

    „E devreme, după două zile, să vorbim despre ținte pentru la toamnă, dar ne dorim să facem un scor bun. Și ne dorim să aducem cât mai aproape oamenii de PNL și pe această cale le transmitem celor care au făcut parte din PNL, care din cauza fuziunilor sau a altor lucruri au rămas pe dinafară din PNL  sau s-au dat un pas în spate, că îi așteptăm la partid, îi așteptăm în echipă, să discutăm, să implementăm împreună politica PNL, și la toamnă să muncim împreună pentru alegerile parlamentare”, a declarat Ioan Rus.

    După declaraţia preşedintelui Ioan Rus, viceprimarul Adrian Albu a spus că, totuşi, există un scop pentru care vor lupta.
    „Vreau să vă spun că avem un ţel pentru la toamnă, şi anume, simplu şi clar spus, un vot mai mult decât PSD”, a adăugat viceprimarul Adrian Albu.
    Sperăm ca, în timp, noul preşedinte interimar al PNL să găsească, totuşi, un ţel adevărat pentru care să adune oameni în partid, după cum îşi doreşte. De asemenea, sperăm ca ţelul să fie în favoarea tuturor sătmărenilor, nu pentru hrănirea orgoliilor proprii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE