More

    Sunt bărbat adevărat, am accesoriu personalizat!

    sunt-barbat-adevarat

    Într-o societate în care dorinţa de exprimare este tot mai mare, Nineta Cîmpianu încurajează bărbaţii, de la mic la mare, la îndrăzneală şi originalitate. Prin firma pe care o conduce, caracterizată fiind prin culoare, unicitate şi calitate, Nineta aduce un plus de eleganță bărbaţilor.

    Firma Honett a luat naştere cu puţin timp în urmă, însă cu paşi repezi a ajuns în topul preferinţelor bărbaţilor sătmăreni, şi nu numai. Cea care creează şi dă formă celor mai îndrăzneţe podoabe pentru bărbaţi ne-a povestit despre tendinţele din acest an în materie de accesorii.

    „Tendinţele din acest an nu sunt foarte diferite faţă de cele de anul trecut. Cravata clasică rămâne în continuare piesa de rezistenţă atunci când un bărbat doreşte să iasă în evidenţă sau să dea o notă de eleganţă costumaţiei sale. Noutatea anul acesta se află printre culori, în sensul că putem jongla cu acestea, de exemplu o cravată roz poate fi combinată cu o cămaşă albastră sau invers. Ca şi noutate mai avem cravata dreaptă sau cravata pătrat, cum îi spun alţii. Este un alt fel de cravată, aceasta este mult mai potrivită stilului de zi, stilului tineresc. Anul acesta ne jucăm cu culorile şi modelele, totodată, optăm pentru broderii şi cravate cât mai colorate”, a spus Nineta Cîmpianu.

    Pentru că atunci când vine vorba de stil nu există o limită de vârstă, cei mici sunt luaţi în serios la fel de mult ca şi cei mai în vârstă.

    „Tendinţele la copii sunt, oarecum, la fel ca şi cele ale bărbaţilor, respectiv a adulţilor. E bine ştiut faptul că tot mai multe mămici îşi asortează copiii cu tăticii. La fel ca şi la bărbaţi, mergem mult pe culori, cravate cât mai viu colorate, cât mai animate”, a adăugat Nineta.

    În momentul de faţă, pe lista priorităţilor masculine se numără modul de exprimare cât mai unic şi îndrăzneţ.

    „Bărbaţii se gândesc tot mai mult cum să iasă în evidenţă, această prioritate existând acum şi la partea masculină. Aşadar, acesta este motivul pentru care găsim tot mai multe accesorii la vestimentaţia masculină”, a concluzionat Nineta Cîmpianu.

    Ioana Simi

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE