More

    Modele, de la 3 ani!

    modele1

    Un eveniment deosebit a avut loc în acest weekend în orașul Seini. Cu participarea a 5 fetițe sătmărence, locuitorii orașului au avut parte de o seară unică și senzațională. Culoare, extravaganță, originalitate, sunt câteva din cuvintele care pot descrie momentul creat de Adriana Popescu.

    Hairstylistul Adriana Popescu care, prin talentul ei, a dus numele județului Satu Mare peste hotare, a participat la Ziua Orașului Seini cu o prezentare senzațională, după cum era de așteptat. Pentru prima dată, aceasta a decis să schimbe demersul prezentărilor, motiv pentru care, ca și modele, a ales fetițe cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani.

    Fiind vorba despre copii cu toții s-au așteptat la o pregătire mai intensă și dificilă, însă fetițele au fost atât de fascinate de lumea modei încât i-au surprins pe toți cu răbdarea lor. Cele 5 fetițe, care au acceptat invitația de a participa ca și modele pentru Adriana Popescu, au stat nu mai puțin de 6 ore pentru ca părul lor să arate excelent. Nu au lipsit machiajele, în ton cu părul, extravagante și originale. Alina Marchiș s-a ocupat de make-upul fetițelor, la care a adăugat tatuaje aurii.

    ”Fetelor le-a plăcut extrem de mult, abia așteaptă următoarea ocazie pentru a putea participa din nou. A fost o experiență inedită pentru ele, care le ajută să treacă peste pragul timidității si să descopere lumea altfel. Fiecare dintre fetițe a avut alături un model mai mare care, de asemenea, le-a fascinat pe fetițe foarte mult”, ne-a spus mama unei fetițe.

    După ce au fost gata, iar micile fetițele s-au transformat în mari modele, acestea s-au îndreptat către scenă, drum pe care l-au parcurs pe jos. Locuitorii, dar și turiștii, au fost extrem de încântați de aspectul fetițelor, dar și de atitudinea acestora. Până la urcarea pe scenă, pe drum, acestea au fost ovaționate minute în șir de către cei prezenți. Fetițele au avut parte de un adevărat răsfăț, declarând faptul că, pentru o zi, s-au simțit adevărate modele.

    Dat fiind faptul că s-a născut în orașul Seini, Adriana Popescu este mândria tuturor celor care locuiesc acolo. Aceasta a fost invitatul de onoare la Ziua Orașului Seini.

    modele2

    ”Ne mândrim cu faptul că Adriana Popescu, înainte de a ajunge pe scena de la ”Românii au talent”, a urcat pe scena din orașul Seini”, a declarat Gabriela Tulbure, primarul orașului Seini.

    Reușita evenimentului se datorează răbdării și entuziasmului fetițelor, dar și Adrianei Popescu împreună cu make-up artistul Alina Marchiș, cu care face o echipă extraordinară. Împreună, cele două au reușit să creeze momente magice prin locurile în care au fost, ducând numele Sătmarului cu mândrie cât mai departe.

    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE