More

    Carla’s Dreams, din nou la Satu Mare

    carla

    Renumita formaţie Carla’s Dreams vine pentru a doua oară în municipiul Satu Mare. Aceştia au acceptat invitaţia cu câteva luni în urmă, când au răspuns cu deschidere invitaţiei organizatorilor sătmăreni.

    „Iniţiativa de a face un concert mai spectaculos pentru municipiul Satu Mare am avut-o din luna aprilie. Cu trupa Carla’s Dreams am luat legătura în luna aprilie, iar aceştia au răspuns cu cea mai mare plăcere invitaţiei noastre”, a declarat Norbert Kiss, managerul clubului.

    Concertul va avea loc sâmbătă, de la ora 23.00, la clubul în aer liber „Famous Summer Club” din municipiul Satu Mare. În deschiderea acestora va avea loc parada de modă „Diva” a creatoarei de modă Liana Szilagyi.

    „Seara începe de la ora 22.00, cu o prezentare de modă a creatoarei de modă Liana Szilagyi, după care va începe mult aşteptatul concert al trupei Carla’s Dreams, care va dura aproximativ o oră”, a mai adăugat Norbert Kiss.

    Până în momentul de faţă biletele s-au vândut foarte bine, însă mai sunt câteva disponibile pentru cei care încă nu şi-au achiziţionat. Organizatorii au declarat că îi aşteaptă pe sătmăreni în număr cât mai mare la concertul care se anunţă a fi unul spectaculos.

    Preţul unui bilet este de 30 lei, iar biletul cumpărat înainte de concert este de 40 lei.

    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE