More

    Testare gratuită de tensiune şi glicemie

    goldis

    Pentru al treilea an consecutiv , Facultatea de Vest Vasile Goldiş vine în sprijinul cetăţenilor în vederea stabilirii tensiunii arteriale, glicemiei şi a colesterolului. Până în prezent peste 700 de persoane au trecut pe la Cortul amplasat pe str.Ştefan cel Mare.

    Reprezentanţii Şcolii Postliceale Sanitare din cadrul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” filiala Satu Mare organizează în această perioadă, într-un cort special amenajat, pe strada Ştefan cel Mare, o acţiune de prevenire şi de conştientizare a populaţiei cu privire la bolile provocate de tensiunea arterială. În acest sens, tinerii cursanţi ai unităţii de învăţământ din Satu Mare vor realiza, pentru persoanele care doresc, testări gratuite a tensiunii dar şi a glicemiei.

    Cei trecuţi de prima tinereţe vin an de an să-şi măsoare tensiunea şi glicemia. Elevii Şcolii Postiliceale Vasile Goldiş le oferă atenţie şi date concrete despre sănătatea lor.

    Pentru cei interesaţi de aceste testări, programul organizatorilor este valabil de luni până vineri, în intervalul orar 9-12.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE