More

    Cum comentaţi manifestările programate pentru Zilele municipiului Satu Mare?

    Marius Fernea, 36 de ani, şofer: “Aşa mai merge! Am citit programul, chiar de mai multe ori şi nu mi-a venit să îmi cred ochilor. În sfârşit sunt şi nişte concerte mai de Doamne ajută!”

    Maria Andrieş, 32 de ani, contabil: “Super concerte pe toată linia, mai ales că există şi un program pentru copii. Foarte bună ideea asta cu Ziua Copilului cu-mulată cu Ziua Oraşului. Inspiraţi, primarii noştri.”

    Paul Indrea, 29 de ani, lucrător comercial: “Foarte faine idei, mai ales că se închide circulaţia în centrul oraşului, iar programele sunt pentru toate vârstele şi toate gusturile. În sfârşit avem parte şi noi de ceva frumos.”

    Florin Boldan, 37 de ani, funcţionar bancar: “Nu am apucat să citesc încă, sincer, programul, dar am înţeles de la nişte cunoştinţe că e mişto de tot. Sper doar să fiu prin zonă, să nu fiu nevoit să plec din oraş.”

    Mariana Voicu, 21 de ani, studentă: “Mă bucur enorm că artistul meu preferat Alex Velea vine la Satu Mare. Nu prea am avut ocazia să îl văd prin ţară, dar am văzut pe internet că face un show de zile mari. Deja număr zilele până la concert.”

    Constantin Cernea, 74 de ani, pensionar: “Dacă vom avea parte de bere mai ieftină, atunci totul va fi perfect. Ne mai dezmorţim şi noi oasele, mai schimbăm o vorbă cu cineva. Sper să avem parte şi de vreme frumoasă.”

    Adrian Costea, 28 de ani, programator: “Bere, mici şi muzică bună. Ce putem să vrem mai mult de la zilele astea?! Felicitări celor care au organizat toată chestia asta.”

    Cristian Marincaş, 43 de ani, muncitor: “Mă bucur şi felicit organizatorii că s-au gândit să facă un astfel de program. Noi, cei mai săraci, nu prea ne permitem să mergem prin concediu. Concediul nostru sunt cele trei zile ale oraşului!”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE