More

    Crăciunul, pentru buzunarul fiecărui sătmărean

    craciun-satu-mare

    Luna cadourilor a început, astfel că odată cu luna decembrie s-a dat startul goanei prin magazine, oameni de toate vârstele fiind în căutarea darului perfect pentru cei dragi. Totodată, decorarea casei și a bradului cu cele mai frumoase și originale ornamente de sărbătoare reprezintă o prioritate pentru sătmăreni. Pentru a oferi darul perfect sau pentru a împodobi casa într-un mod inedit sătmărenii trebuie să scoată din buzunar o sumă nu tocmai mică de bani, motiv pentru care dorim să vă prezentăm metoda prin care puteți să vă bucurați de sărbători, fără prea multe cheltuieli.

    Magazinele second hand, din municipiul Satu Mare, vin în fața sătmărenilor cu o gamă variată de obiecte de Crăciun, la prețuri accesibile. Dacă un set de globuri de 10 bucăți costă peste 20 de lei în hipermarketuri, la magazinele second-hand prețul acestora este de doar 10 lei. De asemenea, prețul panglicilor de brad este de 3 lei, pe când în hipermarketuri prețul acestora trece de 10 lei. Pentru cei care își doresc brazi de Crăciun pe care să îi poată folosi și în anii viitori, brazii artificiali sunt alegerea ideală, putând fi cumpărați din magazinele second-hand la suma de 100-200 lei, pe când în hipermarketuri aceștia trec cu mult peste 300 de lei. Totodată, sătmărenii pot cumpăra cadouri în stil vintage, și nu numai, la prețuri de 10-20 de lei, fără a fi nevoiți să scoată sute de lei din buzunare.

    Unii dintre sătmăreni au descoperit deja ofertele din magazinele second-hand, reușind astfel să economisească o sumă mare de bani.

    „Prefer să îmi cumpăr anumite decorațiuni de la seconduri pentru că multe dintre ele arată mai bine decât cele din marile magazine. Mie îmi place să caut lucruri în seconduri, nu doar decorațiuni de Crăciun. La globuri și lumânărele oferta este foarte bună, însă la instalații de iluminat, chiar dacă nu sunt scumpe deloc, costă mai puțin de un sfert decât într-un supermarket, nu prea am găsit ceva care să mi se potrivească”, ne-a spus o sătmăreancă.

    De precizat este faptul că magazinele second-hand pun la dispoziția sătmărenilor decorațiuni cu mult diferite față de cele comune, care pot fi găsite în hipermarketuri. Chiar dacă prețurile sunt mult mai atractive în magazinele second-hand, sătmărenii trebuie să fie, totuși, atenți la selecționarea cumpărăturilor deoarece unele obiecte nu se află într-o stare bună.
    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE