More

    “Sinucigaşul de serviciu” pune din nou autorităţile în alertă

    sinucigasul-bursa

    Cam tot la două săptămâni un sătmărean pune autorităţile pe jar şi ameninţă cu suicidul, metoda preferată fiind ameninţarea cu aruncarea de pe Podul Golescu. Să tot fie până acuma vreo 12 asemenea tentative, desigur toate rămase doar la stadiul de tentativă, însă suficient să pună în alertă autorităţile. S-a demonstrat însă că totul este doar o făcătură a bărbatului de 49 de ani care după ce ameninţa că se aruncă de pe pod şi după ce primea o ţigară era “salvat” de poliţişti, pompieri şi ambulanţieri. Tot timpul a invocat faptul că “sistemul este deficitar”, şi că nu poate intra în proprietatea unui teren care de fapt este al lui.

    “A lucrat la Armată şi face pe nebunul ca să fie internat la secția de psihiatrie ca să primească pensie de handicap. A fost disponibilizat iar ca să primească pensie de boală trebuie să meargă periodic la comisie şi tot face pe nebunul ca să meargă la Psihiatrie şi să scape de comisie”, a declarat apropiat al anchetatorilor.

    Toată tărăşenia seamănă izbitor cu fabula “Băiatul care a strigat lupul”, iar dacă sfârşitul va fi ca în fabula lui Esop atunci nu-l vedem prea bine pe “suicidar”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE