More

    Moș Nicolae, prezent la ”O cană de fericire”

    cana

    Căsuța Rotaract s-a deschis ier, în centrul municipiului Satu Mare, loc în care pentru câteva zile sătmărenii pot face donații și sunt serviți cu vin fiert, ceai, ciocolată caldă și fursecuri în schimbul donațiilor lor. Banii strânși în urma proiectului vor fi folosiți și în acest an la dotarea secției de Anestezie si Teraie Intensiva (ATI) a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

    În ajun de Moș Nicolae, cei mici au avut parte de o seară extraordinară. După ce au avut parte de câteva momente artistice, cei mici s-au bucurat de prezența mult așteptatului Moș Nicolae, care a sosit cu sacul plin de bunătăți.

    ”O cană de fericire” este locul perfect pentru orice sătmărean să iasă din monotonia cotidiană și să petreacă câteva ore alături de prieteni la un pahar de vin fiert, simțind mai intens spiritul sărbătorilor de iarnă care se apropie. Programul la căsuța Rotaract va fi zilnic de la ora 18 la 22, iar în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică vor avea loc reprezentații de cântece și colinde susținute de artiști sătmăreni.

    ”Vă invităm să ne fiți alături publicând această invitație și participând atât profesional cât și personal la evenimentul nostru în cât mai multe zile. Înființat în anul 2005, Clubul Rotaract Satu Mare este format din tineri cu vârsta între 18 și 30 de ani, care se implică în activităţi constructive, ce contribuie la dezvoltarea lor personală, pentru a răspunde nevoilor fizice și sociale ale comunității din care fac parte”, este mesajul organizatorilor pentru sătmăreni.
    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE