More

    Salarii tăiate cu 25% la Olimpia!

    olimpia

    Înfrângerea de sâmbătă cu Metalul Reşiţa, ultima clasată din Liga 2, 0-4 în prima etapă a returului, nu a rămas fără sancţiuni pentru jucătorii Olimpiei Satu Mare, cel puţin la nivel declarativ.

    Preşedintele clubului a anunţat că toată echipa va fi penalizată cu 25 la sută din salariul de pe ultima lună, salariu care oricum nu este plătit. Elevii lui Bogdan Andone au restanţe financiare de aproape trei luni şi prime de încasat pentru toate rezultatele pozitive obţinute în acest sezon, până la înfrângerea cu Metalul sătmărenii având 11 meciuri consecutive fără eşec.

    Decizia e surprinzătoare dacă ţinem cont că echipa şi-a depăşit condiţia şi e pe locul cinci în clasament iar la începutul sezonului nimeni nu ar fi pariat un leu că Olimpia se va lupta la promovare şi nu pentru evitarea retrogradării.

    Totuşi decizia pare a fi una cusută cu aţă alba deoarece preşedintele a mai declarat la Sport Total FM că dacă jucătorii vor obţine o victorie în ultima etapă din 2016, sâmbătă, pe teren propriu, cu CS Mioveni, atunci această penalizare de 25 la sută va fi anulată!!!

    Legat de meciul cu Metalul Reşiţa, Olimpia a pierdut cu 0-4 doar că….golul de 2-0 a fost marcat de gazde dintr-un penalty inventat de arbitru iar reuşitele trei şi patru au venit în minutele 92 şi 95!!! Nu mai punem starea proastă a terenului şi oboseala acumulată după un sezon în care deplasările le-au dat mai multe bătăi de cap băieţilor ca şi mulţi dintre adversari…
    Întrebăm şi noi onorabila conducere…dacă la Olimpia s-au tăiat salarii după 0-4 cu Reşiţa, la Dinamo după umilinţa de la Mediaş ar trebui să vină jucătorii cu bani de acasă de azi înainte? Mai ales că Dinamo venea după un 3-1 cu Steaua… Capu’ sus băieţi şi HAI OLI!

    P.S. N-am auzit încă un Moş Nicolae care să taie 25% şi nu să dea ceva în luna cadourilor! Oare şi conducerea a primit acelaşi cadou otrăvit în ghetuţe…un minus 25% din contract, că n-or fi numai jucătorii vinovaţi de acest eşec!!!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE