More

    Petreceți revelionul cu Nord Vest TV!

    revelion

    Numărătoarea inversă a început până la noaptea dintre ani, astfel că toți sătmărenii sunt în căutarea locului ideal în care să se bucure de noaptea de revelion. Sunt, însă, și cei care preferă ambianța mai liniștită, de acasă. Dacă vă numărați printre cei care dau întâietate variantei a doua, Nord Vest Tv vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un program vesel și colorat.

    Ca în fiecare an, televiziunea care te respectă a pregătit un program special pentru toți telespectatorii Nord Vest Tv. Echipa televiziunii a avut, zilele acestea, filmările pentru revelionul din acest an. Programul se anunță a fi unul plin de distracție și glume pentru toate gusturile. Așadar, la trecerea dintre ani, sătmărenii pot urmări un program special, în care vor avea parte de multe surprize și momente frumoase. Invitații speciali, momentele artistice, dar și voia bună a gazdelor, vor aduce în casa dumneavoastră, în noaptea dintre ani, momente de neuitat.

    Gazdele revelionului vor fi Raluca Jofi și Dacian Codreanu, care împreună cu invitații doresc, prin programul pregătit, să vă aducă un zâmbet pe buze în noaptea dintre ani. Așadar, în noaptea de revelion, Nord Vest Tv vă invită să vizionați un program special, pregătit pentru dumneavoastră.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE