More

    După Dinamo, vine Steaua!

    iuliu_varady

    Handbaliştii de la CSM Satu Mare joacă astăzi, de la ora 17, ultimul meci din acest an din Liga Zimbrilor. Iar elevii lui Varady vor întâlni una dintre echipele de tradiţie ale handbalului românesc, pe CSA Steaua Bucureşti. Asta după ce în ultimul meci la Satu Mare am avut parte de un duel cu… Dinamo Bucureşti.

    Se anunţă un spectacol atractiv cu oaspeţii favoriţi dacă e să privim situaţia din clasament a celor două formaţii. Doar că fără presiunea rezultatului, căci punctele s-ar putea să conteze mai puţin dacă steliştii nu ajung în play-out, sătmărenii vor să încerce surpriza.

    kl

    „ Vrem să obţinem un rezultat pozitiv pentru moralul echipei şi pentru a ne mulţumi şi suporterii care ne-au susţinut necondiţionat la fiecare meci. Un meci cu Steaua trebuie să ne ambiţioneze şi mai mult iar fiecare trebuie să dea maxim pe teren pentru a spera la un rezultat bun”, spune Iuliu Varady care are la dispoziţie toţi jucătorii din lot.

    În tur Steaua s-a impus cu 35-27. Partida va fi arbitrată de cuplul Nacu-Rucoi din Târgu Mureş. Observator Ioan Chira din Baia Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE