More

    Jucătorii Olimpiei în echipa câștigătoare…

    minerul

    La Sala Sporturilor “Lascăr Pană” din Baia Mare a avut loc o competiție interesantă de futsal, Cupa Minerul. La acest turneu s-au înscris 18 echipe iar majoritatea dintre echipele participante a avut în componență jucători de la echipe din primele ligi și chiar stranieri…

    Turneul a fost câştigat de Xexa Baia Mare, echipă care a învins în finală, scor 3-1, pe Minerul Baia Mare. Din echipa învingătoare au făcut parte Cosmin Iuhas, Mihai Onicaş, Ciprian Duruş, cu toţii componenţi ai Olimpiei, Mihai Şteţca (antrenor Olimpia) şi Adrian Marinaş, ex jucător la gruparea sătmăreană. Din lotul echipei învingătoare au mai făcut parte câţiva jucători cunoscuţi din fotbalul autohton, cum are fi Claudiu Bumba (Hapoel Tel Aviv/ex Atletic 94 Satu Mare), Cristi Bud (CFR), Cordoş (ASA).

    La turneu au mai fost prezenţi alţi câţiva fotbalişti de top din România, unii dintre ei chiar componenţi ai echipei naţionale: Steliano Filip, Sergiu Hanca, Dan Nistor, Gabriel Vasvari, Cristian Daminuţă şi Răzvan Tincu, ultimul pornit în fotbalul mare din Satu Mare.

    Arbitrajul la acest turneu a fost asigurat de mai mulţi cavaleri ai fluierului, printre care doi sătmăreni, Istvan Kovacs şi Ovidiu Mazilu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE