More

    Recolta Dorolț s-a impus la Memorialul Daniel Prodan

    recolta-dorolt

    Recolta Dorolț s-a dovedit a fi cea mai bună echipă de la ediția a 4-a a Cupei AJF Satu Mare la fotbal în sală.

    Juniorii antrenați de Andrei Estinca și Tibi Csik au câștigat turneul desfășurat în memoria fostului internațional Daniel Prodan. Iar după finala câștigată, 4-2 cu AS Livada, trofeul le-a fost înmânat de Ciprian Prodan, fratele regretatului mare fotbalist sătmărean.

    Competiția a fost una extrem de reușită desfășurată pe perioada a patru zile iar numărul mare de echipe înscrise la turneu arată că fotbalul sătmărean la nivel de juniori are potențial și la nivelul echipelor afiliate la AJF Satu Mare.

    Finala mică a fost una fără istoric, Victoria II Carei a trecut lejer, 10-1, de Energia Negrești.

    De remarcat organizarea ireproșabilă asigurată de echipa de la AJF. Kovacs Istvan și Ovidiu Mazilu au venit să arbitreze finalele, vicepreședinții Pataki Zoltan și Constantin Por împreună cu Bogdan Brudașca s-au ocupat de partea de secretariat iar ca invitați speciali i-am remarcat pe fostul atacant de la Olimpia, Ervin Zsiga, cel care i-a acordat titlul de golgeter lui Kuzmos Denis de la Victoria II Carei, pe meșterul Ioska Vigu sau pe Ciprian Prodan. ”Mă bucur că totul a ieșit bine la acest turneu și le mulțumesc tuturor celor care au participat și s-au implicat la acest memorial. Vom continua seria turneelor pentru copii și juniori și veți mai vedea și alte surprize pe care le pregătim la AJF” spune președintele Ștefan Szilagyi.

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE