More

    Cristi Popa va antrena pe Luceafărul Decebal

    popa

    Luceafărul Decebal e prima echipă din fotbalul judeţean care anunţă schimbări pentru sezonul de primăvară. După ce ani buni s-a ocupat de echipă în calitate de antrenor, Cosmin Iuhas a preluat din acest an frâiele clubului şi va ocupa funcţia de preşedinte. Iar prima mutare făcută la echipă de Ciubu Iuhas a fost instalarea ca principal a lui Cristi Popa.

    „ Aveam nevoie de ajutorul lui Cristi Popa la Decebal. V-am spus încă din toamnă că ne gândim la un proiect serios la Decebal, cu grupe de copii şi cu o echipă de seniori ce să fie mereu în top. Mă bucur că a acceptat Cristi Popa oferta noastră şi sunt convins că vom face o treabă bună împreună , şi la Decebal” ne-a declarat Cosmin Iuhas cel care a mai lucrat împreună cu Popa şi la Someşul Satu Mare.

    Pentru Cristi Popa va fi prima experienţă ca antrenor principal la nivel de seniori. Acesta a activat ca secund la Someşul Satu Mare şi s-a remarcat prin grupele de juniori crescute la acelaşi club. Acum se ocupă şi de juniorii 2004 de la Olimpia Satu Mare.

    popa-si-iuhas

    Legat de lot, Iuhas recunoaşte că deocamdată e prea devreme să vorbim de transferuri, dar că echipa cu siguranţă se va întâri în această iarnă.

    Noul antrenor al echipei, Cristi Popa s-a arătat încântat de ideea unei noi colaborări cu Cosmin Iuhas.

    „ Va fi un nou început şi pentru mine ca antrenor principal. Îmi place echipa din Decebal, există un grup foarte bun de jucători acolo şi sunt convins că vom scoate maxim din sezonul de primăvară” spune Cristi Popa.

    Luceafărul Decebal a terminat turul de campionat în Liga a 4 a de elită pe locul şase cu 19 puncte, cu nouă mai puţin decât liderul Unirea Tăşnad.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE