More

    Un octogenar s-a spânzurat în anexa propriei gospodării

    octogenar spanzurat

    Un bărbat în vârstă de 80 de ani şi-a pus capăt zilelor, ieri dimineaţă, în anexa locuinţei sale de pe B-dul Lucian Blaga. Acesta a mai avut o tentativă de a se sinucide în urmă cu 5 ani, dar atunci a scăpat. A fost găsit de un vecin care a alertat autoritățile.

    Bărbatul a fost găsit spânzurat chiar de un vecin. Acesta din urmă le-a povestit polițiștilor că de dimineață se înțelesese cu octogenarul să pregătească slănina și carnea de porc să o pună la afumat. Vecinul s-a dus până acasă, unde nu a stat mai mult de 20 de minute, iar când s-a întors l-a găsit pe octogenar spânzurat într-o anexă a gospodăriei sale.

    El a sunat imediat la 112, la faţa locului a ajuns un echipaj de terapie intensivă şi unul de poliţie. În ciuda manevrelor de resuscitare, bătrânul nu a mai putut fi salvat.

    Polițiștii au mai spus că, în urma discuțiilor avute cu soția celui decedat, acesta ar mai fi avut o tentativă de suicid în urmă cu cinci ani. Atunci a fost internat la Psihiatrie şi părea să îşi fi revenit. De data aceasta și-a dus planul până la capăt.

    Trupul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști și transportat la morgă pentru autopsie.
    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE