More

    Victorie obligatorie

    bsc

    Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au nevoie de victorie ca de aer în meciul de sâmbătă cu Phoenix Galaţi. Elevele lui Araujo trebuie să treacă de trupa din Galaţi pentru a rămâne în cărţile calificării în play off-ul de şase.

    Din păcate, accidentările continuă să-i dea bătăi de cap antrenorului portughez. Wittington şi Baltic vor fi apte 100 % abia săptămâna viitoare iar la antrenamentul de joi s-a accidentat la genunchi şi Valentina Bolba. Alexandra Uiuiu se antrenează şi ea de joi cu gruparea sătmăreană dar medicii i-au recomandat să îşi continue programul de recuperare şi pe serviciile sibiencei se va conta abia la începutul lunii viitoare.

    „ Avem de luat o revanşă în faţa celor din Galaţi după înfrângerea usturătoare din tur. E un meci pe care trebuie să îl câştigăm în orice condiţii”, spun oficialii CSM ului.

    Partida va începe la ora 18 şi va fi arbitrată de clujenii Amalia Marchiş, Istvan Bertalan şi Vlad Potra. Comisar FRB, Marius Hurgoi.

    Se mai joacă în această etapă şi derby-ul Sepsi-U Cluj Napoca precum şi Poli Iaşi- Olimpia Braşov, BC Alexandria- BC ICIM Arad şi CSM Târgovişte- Sirius.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE