More

    Fotbal feminin / Ambiţioase, dar, din păcate, fără susţinere!

    juniorul

    Noul an, 2017, a început frumos pentru fetele de la Juniorul Satu Mare, cu evenimente memorabile.

    Prima reuniune a fetelor a avut loc cu ocazia majoratului Alexandrei Ionescu, în data de 3 ianuarie, unde fetele s-au simțit minunat și au dansat până dimineață.

    În 6 ianuarie echipa a fost alături de Ioana Borodi, cu același motiv special, împlinirea frumoasei vârste de 18 ani.

    În încheierea evenimentelor speciale din această lună, fetele au fost, în număr mare, alături de antrenorul Liviu Ivasuc și Larisa, cu ocazia serbării cununiei civile, în data de 7 ianuarie 2017.

    După petreceri și distracție fetele s-au pus pe treabă, și-au reluat antrenamentele, cu multă ambiție în vederea pregătirii pentru campionatul care va începe în curând. Echipa se antrenează de două ori pe săptămână, lunea și joia, în sala de sport iar din luna martie își propun să se pregătească în sala de forță.

    Antrenorul Liviu Ivasuc: ”Ne bucurăm de un început de an plin de evenimente frumoase și sperăm să contiunăm în aceeași atmosferă bună și să găsim resurse financiare pentru a putea începe campionatul! ”

    Lot: Ionescu Alexandra și Osan Denisa portari. Rakos Andreea, Vidican Adelina, Bai Barbara, Frangolea Ioana, Mare Tania, Tataran Andreea, Grad Patricia, Bejera Andreea, Cârlig Alexandra, Julia Ilyes, Szucs Yvette, Mercedes Sarai, Varga Corina, Borodi Ioana.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE