More

    Teatru de păpuși la Satu Mare

    Onorând invitația Teatrului de Păpuși „Brighella”, păpușarii din Veszprém (Ungaria) susțin, în perioada 16-26 ianuarie, paisprezece evoluții a spectacolului „A fost odată”, de Máté Angi.Spectacolul realizat în colaborare cu Teatrul „Aranyszamár” este prezentat în evoluția lui Érsek-Csanádi Gyöngyi. Regia artistică îi aparține Andreei Székely, iar scenografia lui Bodnár Enikő.Spectacolul jucat în sala studio Ács Alajos este recomandat copiilor cu vârsta de peste patru ani.

    …o fetiță a pornit în lumea largă, pentru că nu mai avea loc din cauza MARELUI NIMIC ce se tolănea în grădina ei. În drumul ei se întâlnește cu mere leneșe, cu o broască tremurătoare și viermi cu o sută de picioare și cu multe alte vietăți inventate de scriitoarea Máté Angi. După ce a colectat câte o amintire de la fiecare, a ajuns într-un loc unde copacii modelează avioane din propriile lor frunze și unde NIMICUL nu i se mai pare atât de înspăimântător.

    În cadrul schimbului de abonamente dintre cele două teatre, păușarii sătmăreni au prezentat la Veszprém un număr de 23 de evoluții a spectacolului „Cei trei purcelași și lupul”, în regia lui Bandura Emese.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE