More

    Pleacă Adina Pop, vine Danielle Ballard

    ballard

    Echipa de baschet de la CSM Satu Mare are de ieri o nouă jucătoare. Americanca Danielle Ballard a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu trupa antrenată de Jose Araujo şi vine s-o înlocuiască practic în lot pe Adina Pop. Adina Pop şi-a manifestat dorinţa de a se transfera la Timişoara până la vară, clubul bănăţean oferindu-i un angajament bun cu perspectiva promovării chiar în liga naţională.

    Danielle Ballard a ajuns marţi noaptea la Satu Mare şi ieri a şi susţinut un antrenament alături de noile colege.

    Ballard are 23 de ani , evoluează pe poziţiile 1-2 iar anul trecut a jucat în WNBA pentru New York Liberty.

    Americanca nu e la prima experienţă în Europa, aceasta a mai evoluat în Finlanda în 2015 la Espoo Team unde în 20 de meciuri jucate a avut medii de 18,8 puncte marcate, 8,0 recuperări.

    „ Aveam nevoie de încă o jucătoare mai ales că Adina Pop ne-a anunţat că vrea să plece şi în acest sezon am tot avut probleme cu accidentările. Am încercat să aducem o româncă dar în mijlocul sezonului e greu de găsit jucătoare autohtonă fără contract aşa că ne-am orientat spre Danielle Ballard. Sper să se acomodeze rapid la cerinţele campionatului nostru şi să ne ajute să ne atingem obiectivele” spune antrenorul Jose Araujo.

    Se ştie că în acest sezon CSM Satu Mare n-a apucat să joace decât un singur meci în formula completă, cel de la Braşov din prima etapă. În rest s-au accidentat, pe rând, Laza, Reed, Ferenczi, Baltic, Wittington, Tavic şi mai nou Bolba. Iar Alexandra Uiuiu a venit la Satu Mare dar mai are nevoie de 10 zile de pregătire separată până va fi aptă 100%.

    CSM Satu Mare e pe locul şase în liga naţională şi va juca sâmbătă la Târgu Mureş cu Sirius.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE