More

    Fotbal U17 Victoria Carei, învinsă la penalty-uri în finala turneului de la Cigand

    carei

    Echipa de juniori U 17 de la Victoria Carei a participat la sfârșitul săptămânii trecute la un turneu de fotbal în sală organizat la Cigand în Ungaria.
    Au fost la start opt echipe din Ungaria, Slovacia și România iar formația careiană a fost repartizată în grupa B alături de Cigand II, Tarpa SC și Filo SE.
    Victoria a câștigat grupa după 6-3 cu Filo, 6-5 cu Tarpa și 2-1 cu Cigand II. În semifinale careienii s-au distrat cu Tallya KSE, 7-2. A urmat finala cu Filo SE Nyiregyhaza. După victoria 2-1 din grupă cei de la Victoria păreau favoriți doar că în ultimul act cei de la Filo au venit cu dorința revanșei și după 2-2 în timpul regulamentar, maghiarii s-au impus cu 2-1 la loviturile de departajare.
    ”A fost un turneu reusit cu echipe bune. Toti jucatorii si-au etalat calitatile. In finala la loteria penaltyurilor, am pierdut cu cei de la Nyiregyhaza… deci avem de muncit pe viitor, pentru a pregati cat mai bine returul campionatului” a declarat antrenorul Tabi Zsolt.

    Premii speciale:

    Golgheter: Matusz Roland 8 goluri (Cigánd SE)
    Cel mai bun portar-: Szojka Tamás (Filo SE)
    Cel mai tehnic jucător-: Boldizsár Edmond (CSM Victoria Carei).
    Lotul echipei-PREG DANIEL, MIHALE CLAUDIU, SCHUPLER ABEL, BOLDIZSAR EDMOND, VARGA MARK, GAL GUNTER, SZABO STEVEN, MARNEANU CATALIN, NYILVAN RARES,ACSAI EDMUND, BALOG FERENC, TAMASAN ALIN.
    Antrenor:Tabi Zsolt

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE