More

    Remiză albă în primul amical din Cipru

    oli

    La doar două zile de la aterizarea în Cipru jucătorii Olimpiei au și disputat luni seara primul amical .
    Elevii lui Bogdan Andone au întâlnit pe Ypsonas o formație de liga a 3-a iar meciul nu a fost nici de departe unul amical. S-a terminat 0-0 în ciuda ocaziilor la ambele porți , cu momente bune în care s-a jucat la limita regulamentului, cu multe dueluri tari pentru minge.
    Olimpia a avut prima ocazie în minutul 14 prin V. Pop, șut peste din 14m. Apoi Kanalos deviază cu călcâiul pentru Voicu dar nici noua achiziție a Olimpiei n-a găsit ținta.
    Ciprioții ies la rampă apoi când între minutele 19-21 au trei mari ocazii. Un șut în plasa laterală și două lovituri libere de la 20 m în care s-a remarcat portarul Dascălu.
    Urmează apoi ratarea incredibilă a lui Kanalos, reluare din 2m peste poartă și un șut al lui Voicu de la 25 m reținut fără emoții de portar.
    În partea secundă se schimbă garniturile în ambele tabere iar ocaziile se răresc. Olimpia rămâne mai periculoasă totuși prin șuturile de la distanță ale lui Ludușan sau Rus. Ultimul trimite în adversar din doar 6m în minutul 60 după o combinație în doi cu Ludușan…
    Ursu debutează la Olimpia și prinde 25 de minute din joc… Iar în minutul 82 trece pe lângă deschiderea scorului după un corner executat de Erdei.
    Se termină 0-0 și Olimpia așteaptă amicalul cu fosta campioană a Europei, Steaua Roșie Belgrad programat pe 2 februarie.
    Echipa repr. 1 : Dascalu, Ciul , Muresan ,Daminuta, Iuhasz-Viland, Krausz, Pana, Pop Vasile – Voicu
    Kanalos.
    Echipa repriza 2 :Anca si Șuta – Duruș, Bucur ,Heil,Bura- Onicaș, Rus , Erdei, Tudoran –
    Faur, Ludușan.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE