More

    Un adolescent și-a tăiat venele în direct pe Facebook

    sinucidere

    Un adolescent din judeţul Satu Mare și-a tăiat venele în direct pe Facebook. Totul s-a întâmplat sâmbătă seara. Momentul a creat panică pe internet. Tânărul a fost salvat după ce a fost dus la Urgențe.

    Mesajele adolescentului
    Practic, tânărul, care este din Iojib, a intrat în direct, în jurul orei 22.30, sâmbătă seara, și în faţa camerei telefonului mobil şi-a tăiat venele de la antebrațul stâng. A lăsat telefonul în direct după ce și-a prezentat rănile, apoi s-a întins.

    Înainte de a-și prezenta în direct propria sa tentativă de sinucidere, adolescentul a postat pe contul său de Facebook că a luat la el și telefonul tatălui său, astfel ca nimeni să nu-l poată anunța.

    În cele din urmă, a fost găsit de familie după aproximativ 42 de minute. În tot acest timp, adolescentul a agonizat și a ascultat piese de dragoste. Foarte probabil că unul dintre cunoscuții săi i-a alertat părinții.
    A fost chemată o ambulanță care l-a transportat pe tânăr la Urgențe în stare de inconștiență.

    Ce l-a împins să facă asta?
    Se pare că adolescentul ar fi recurs la acest gest tragic din cauza unei fete care nu-i mai împărtășea iubirea.

    Adolescentul din judeţul Satu Mare care şi-a tăiat venele live pe facebook a fost salvat de prietenii de pe reţeaua de socializare, care au sunat-o pe bunica lui, cu care locuieşte. Surse apropiate spun că si-a tăiat venele pentru o fată de 12 ani.

    Înainte de a intra în direct cu mâinile însângerate, tânărul a postat pe Facebook o serie de mesaje: ”Mi-am tăiat venele. Te iubesc Sonya. Am să mor”, sau ”Te iubesc. Până mâine o să fiu mort. Toți m-ați trădat!” Totodată a mai scris: ”Viața e un joc, trebui să ști cum să-l joci!” și ”O să te ignor atât de mult încât o să mă rogi în genunchi să mă întorc”.

    Tomi este elev la un liceu din municipiul Satu Mare. Apropiaţii povestesc să era supărat după ce s-a despărţit de Sonya, o fată de 12 ani, pe care ar fi iubit-o foarte mult.

    Consiliere psihologică
    Părinţii lui Tomi sunt separaţi iar mama locuieşte în Portugalia. “Băiatul provine dintr-o familie dezorganizată, din păcate, şi a avut o deziluzie în dragoste. Şi-a tăiat superficial pielea, nu a avut nevoie nici de suturi şi după două ore i-au dat drumul de la UPU acasă. L-au pansat”, a declarat Camilo Coste, manager al SJU Satu Mare.

    El a precizat că în cursul săptămânii adolescentul va fi consiliat psihologic. “Marţi va veni asistenta socială şi o voi ruga să vorbească cu organele de poliţie să ia datele de acolo, să încerce să îl consilieze psihologic, să nu sărim direct la psihiatrie. Eu cred că se poate recupera”, a mai afirmat Coste.

    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE