More

    Vor o nouă victorie!

    hand

    Handbaliștii de la CSM Satu Mare joacă azi de la ora 17 un nou meci decisiv în play-out-ul Ligii Naționale. Elevii lui Varady trebuie să învingă pe CSM Focșani pentru a mai spera la o salvare miraculoasă de la retrogradare.

    După succesul categoric obținut runda trecută, acasă cu Suceava, în tabăra noastră a revenit optimismul iar Morar & co sunt conștienți că dacă vor juca cu aceeași determinare și vor fi și lăsați pe teren să se desfășoare vor putea obține încă trei puncte.

    ” Atât timp cât mai avem șanse matematice trebuie să credem în ele” spune antrenorul Varady care îi așteaptă pe iubitorii handbalului să vină alături de echipă în aceste ultime meciuri acasă din Liga Națională.

    Partida cu CSM Focșani va începe la ora 17 în sala LPS Ecaterina Both și va fi arbitrată de cuplul clujean Barbu-Badiu.

    Din păcate, va lipsi până la finalul sezonului muntenegreanul Trifunovic. Acesta s-a accidentat la genunchi în meciul de la Făgăraș și are ligamentele rupte. ”Vă dați seama că, la Făgăraș , Trifunovic a fost împins de un adversar direct în mantinelă și s-a accidentat urât dar nu s-a fluierat nici măcar fault. ” a explicat antrenorul Varady.

    În schimb, Marko Campar va putea evolua după ce săptămâna trecută a lipsit de la antrenamente fiind convocat la naționala Muntenegrului pentru meciurile din preliminariile Campionatului European.
    După meciul de azi cu Focșani, CSM Satu Mare va juca pe 17 mai la Steaua. Meciul va începe la ora 16 și va fi transmis de TVR2.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE