More

    Cine sunt duşmanii ţării ?

    După atâţia ani de Democraţie, personalităţi marcante ale vieţii politice, sociale şi culturale încep să facă dezvăluiri uluitoare despre semeni de-ai noştri, care au fost condamnaţi pe nedrept. În ce ţară trăim? Nici noi nu ştim ! În tenebroasele ascunzişuri conspirative, adevăraţii duşmani ai ţării „pun la cale” tot felul de strategii pe termen scurt sau lung. Unii ne ameninţă „mai pe faţă, mai pe dos” că vor „sfârteca” trupul „sfinţit cu lacrimi şi sânge” al acestei ţări. Alţii se impun prin mijloace economice sofisticate devastatoare. Chiar dacă avem specialişti în domeniu, care au constatat monstruoasele tendinţe, nu prea au la cine să spună despre descoperirile lor analitice. Există astfel de informări preventive, dar se spune că ele, probabil, nu sunt luate în seamă. Păi, vă daţi seama, oameni buni, e posibil ca aceste informaţii să ajungă la…”lupii” care păzesc „stâna” plină de bogăţii a ţării. De-aia nu putem noi intra pe drumul normalităţii ! În calea ei sunt postate tot felul de bariere, greu de înlăturat, deoarece mulţi patrioţi adevăraţi, care ar fi putut „să le spargă”, au fost închişi sau au murit…

    Oamenii de valoare sunt hăituiţi, numai şi numai pentru că deţin anumite informaţii despre posibilii trădători ai acestei ţări, deoarece ei „văd” ce se întâmplă în Sistem. Unii se ascund…,ca-n filmul cu Stan şi Bran, pentru că au asistat la anumite „maziliri” nedrepte ale unor personalităţi. „Urmăritorii” se tem că aceşti martori vor dezvălui opiniei publice, politicienilor şi Justiţiei, toate netrebniciile unor personaje ciudate. Nu mai departe, şi „lupta pentru ciolan” este responsabilă de multe disfuncţionalităţi existente în această ţară. Vedeţi dv., acest „ciolan”, de fapt nu e ciolan, ci este un adevărat „jambon”…! De-aia se „bumbăcesc” înfometaţii „politruci” infiltraţi în partidele istorice, fie în timpul campaniilor electorale, fie după aceea, cică în postura de „opozanţi” sau pentru că sunt în „Opoziţie”.

    Pe „listele negre” se pare că sunt trecuţi cei care sunt „conectaţi” la tot „felul de filiere”, care ies din ţară ca nişte fire de păianjen. Cine-or fi păianjenii graşi, care „ţes” astfel de fire lipicioase pentru pofticioşii de bani murdari ? Politicienii incomozi şi inteligenţi sunt „scoşi din joc” prin tot felul de capcane psihologice abile. Acest „război nevăzut” se desfăşoară după reţeta: „Hoţul strigă hoţul!”. Cine sunt oare vinovaţii adevăraţi ? Cine deţine „Imperiul sferelor de influenţă”?. Oficial, „oamenii Sistemului sunt băieţi deştepţi şi frumoşi”!?

    În loc să milităm pentru intensificarea contraatacurilor în vederea identificării „prietenilor” care lucrează „la două capete”, unii „se uită în gura” colorată a diverşilor politicieni de la nivel naţional şi fac tot felul de analize şi speculaţii sterile. „Ne învârtim în jurul cozii” de dragul senzaţionalului şi „nu vedem pădurea de copaci”! Alţii în mod deliberat nu vor să o vadă…pentru că sunt „plătiţi” să nu o vadă, ci să facă „gargară politică” cu inflexiuni şi ingrediente desprinse dintr-un snobism molipsitor.

    Din nefericire, dispar din ţară şi din viaţa politică români adevăraţi! Ei sunt „total nemulţumiţi” de avalanşa plină de subestimări adresată acestora de „soldaţii” Sistemului, se pare conduşi de un păpuşar străin „cu bujori în obrăjori”. Mai sunt vreo câţiva pensionari inteligenţi, cu experienţă de viaţă, care „spun la televizor lucrurilor pe nume”, era să zic „trăsnite”, pentru unii, cu mult curaj, în spatele cărora se ascunde acel patriotism adevărat şi dezinteresat, fără să le pese de unele „ameninţări” subtile. La toate acestea, se poate adăuga în fiecare zi îndemnul implacabil al pandurului Tudor Vladimirescu:”Veniţi dar, fraţilor, cu toţii, cu rău să pierdem pe cei răi, ca să ne fie nouă bine”.

    Dumitru Ţimerman

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE