More

    Dacian Nastai şi generaţia de 10 de la LPS!

    20170526_134221

    Emoţii peste emoţii în această săptămână la LPS Satu Mare pentru profesorul Dacian Nastai. După ce joi în calitate de diriginte a participat la festivitatea de absolvire a generaţiei LPS care a ajuns acum în finala mică a ligii elitelor la U 19 , ieri la prânz acesta a avut parte de întâlnirea de 10 ani a generaţiei Gardoş-Crişan.

    Cu catalogul clasei a XII-a B în mână, profesorului şi dirigintelui de suflet Dacian Nastai i-au răspuns cu “prezent” următorii: Florin Gardoş, Daniel Godje, Adrian Micaş, Robert Villand, Raul Crişan, Vlad Chiş, Temian Codrin, Marius Coman, Adrian Marinaş, Cristian Cristea.

    20170526_130935

    „Sunt extrem de fericit să-mi revăd după 10 ani copiii de suflet. Pot spune că e prima mea generaţie pe care am crescut-o şi care s-a dovedit a fi cea mai valoroasă de până acum. Mă mândresc cu ei şi sper ca şi băieţii care joi au terminat liceul şi care au ajuns acum în finala mică la U 19 să le urmeze şi chiar să i depăşească în performanţe pe Gardoş & co”, a spus Dacian Nastai.

    Nu au lipsit florile şi fotografiile de grup cu băieţii din actuala generaţie U 19.Iar Ligia Banciu, directorul adjunct al instituţiei de învăţământ, le-a transmis cu drag foştilor elevi să nu uite niciodată de unde au pornit.

    Gardoş, de la starea civilă la Naţională
    Fundaşul lui Southampton, Florin Gardoş are parte de o perioadă extrem de încărcată. Ieri a avut întâlnirea de 10 ani , azi la prânz va spune ADIO burlăciei în faţa ofiţerului de stare civilă iar luni va merge la Naţionala României , convocat de selecţionerul Daum.

    20170526_131101

    „Vă spun în premieră că am fost convocat la Naţională pentru dubla cu Polonia şi Chile şi mă bucur enorm că revin alături de tricolori. Mâine (nr azi) am starea civilă şi o mică petrecere iar nunta va fi la Bucureşti pe 25 iunie. Sunt sănătos şi abia aştept să joc” a spus Gardoş care a exclus varianta revenirii la Steaua.

    „ Mai am contract cu Southampton încă un an . Sper să fac o pregătire bună la vară şi să reintru în circuitul echipei . Nu exclud nici varianta unui împrumut, dar vreau să rămân în Anglia” ne a spus Gardoş.

    Micaş: Nu s-a schimbat nimic de 10 ani
    Considerat alături de Villand unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai acelei generaţii din fotbalul sătmărean, Adrian Micaş, acum jucător la Dorolţ şi antrenor la Beltiug, a recunoscut că putea oferi mai mult fotbalului. „Păcat că nu am profitat la timp de unele şanse ivite. Cred că dacă rămâneam atunci la Someşul, împreună cu domnul Govor, puteam ajunge sus de tot. Din păcate de 10 ani nu s-a schimbat nimic la nivel de condiţii în fotbalul sătmărean” a spus Adrian Micaş.

    Un amplu reportaj de la acest eveniment din viaţa LPS Satu Mare, luni seara de la ora 20,45 în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE