More

    Dr. Alban și-a scurtat ”consultația” cu 6 minute, la Zilele Orașului

    dr-alban

    Deși așteptat de mulți fani la Satu Mare, unii veniți chiar și din țară special pentru el, Dr. Alban a fost protagonistul unui mic scandal în prima seară a Zilelor Orașului.

    Cu toate că în contract era prevăzut că trebuie să cânte 45 de minute (40 de minute show-ul plus un bis), Dr. Alban a coborât de pe scenă la 33 de minute, după ce a cântat exact șapte piese.

    Au urmat discuții mai aprinse cu organizatorul principal al acestui eveniment, consilierul primarului, Gergo Butka, după care Dr. Alban a urcat pe scenă în minutul 35, a mai cântat 4 minute, iar în minutul 39 a ieșit definitiv de pe scenă.

    Gergo Butka a explicat ce s-a întâmplat de fapt.

    ”El a fost foarte obosit. A venit direct de la Stockholm via Budapesta. A fost așteptat la intrarea în oraș, a fost dus la un restaurant să mănânce. I s-au asigurat practic toate condițiile. La concert, a ieșit mai repede de pe scenă, moment în care i-am atras atenția că a fost semnat un contract de 45 de minute cu impresarul său și a fost rugat să urce din nou pe scenă. Lucru care, în cele din urmă, s-a și întâmplat”, a precizat Gergo Butka.

    ”A cerut să i se aducă contractul să-l vadă. El susținea că nu a semnat așa ceva. În cele din urmă, a revenit pe scenă pentru o singură piesă”, au spus persoane aflate lângă scenă.

    Chiar și în aceste condiții, Dr. Alban a cântat la Satu Mare doar 39 de minute, cu tot cu pauze, adică opt piese, nu 45, cum era prevăzut inițial. Iar Dr Alban o fi mers pe varianta scurtă a pieselor sale…It`s my life și apoi…Sing Alleluiah. Amin, am adăuga noi!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE